logo logo
Fotbal flash

Sepsi a terminat la egalitate pe propriul teren, partida cu Aktobe, din prima manșă a turului 3

11 august 2023

 

Card image

Rezultatul de egalitate, scor 1-1, înregistrat la Sfântu Gheorghe, în partida dintre Sepsi și Aktobe, disputată joi în prima manșă a turului al 3-lea din Conference League, este bun pentru formația lui Liviu Ciobotariu, dacă stăm să ne gândim, că cei de la Sepsi au egalat deabia în minutul 89.

Pentru Sepsi OSK, a marcat atacantul Roland Varga, în minutul 89, cu un șut deviat din marginea careului, iar pentru Aktobe, a marcat atacantul de origine braziliană, Elder Santana, în minutul 65. Santana a fost cel mai bun jucător al formației din Kazahstan.

Atacantul echipei Sepsi, de origine maghiară, în vârstă de 33 ani, Roland Varga, a fost introdus în teren în minutul 80, în locul lui Dumitrescu și s-a dovedit o mutare excelentă a lui Liviu Ciobotariu.

Returul acestei duble manșe este planificat a se disputa în Aktobe, peste o săptămână (17 august) începând cu orele 18:00. Orice rezultat est posibil, ținând cont că în partida tur, jucătorii echipei Sepsi au evoluat în general bine, golul lui Santana, fiind înscris cu o reluare cu capul, în urma unei faze fixe, iar portarul Niczuly și apărarea, puteau face mai mult la acea fază.

Declarația antrenorului echipei Sepsi, Liviu Ciobotariu, după egalul cu Aktobe

După partidă, antrenorul echipei Sepsi, Liviu Ciobotariu, a declarat la canalul TV Digi Sport, următoarele: „În prima repriză, am construit lent, n-am avut susținere pentru suportul ofensiv, am stat foarte jos. A doua repriză, mult mai bună din partea noastră, am primit un gol din fază fixă, exact ce nu-mi place deloc. Felicit jucătorii, pentru modul în care au crezut în rezultat, pentru modul cum au abordat a doua repriză. Rezultatul ne dă speranțe, pentru ceea ce înseamnă partida de la Aktobe. Am întâlnit un adversar puternic, o echipă bună, o echipă solidă. Știam că joacă foarte bine contraatacul, de aceea, nici noi nu am riscat în prima repriză. Le-am cerut jucătorilor să fim prudenți și să nu ne surprindă pe contraatac.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

Gheorghe Hagi, încrezător înaintea debutului european, cu Sheriff Tiraspol

 

Card image