Sepsi învinge FC Botoșani, scor 1-0, în ultima partidă din play-off-ul Ligii 1

București, 28 Mai 2021

../Imagini-06-2021/Sepsi-Botosani-1-0

Ultima partidă din play-off-ul Ligii 1, a avut loc joi, la Sfântu Gheorghe, între Sepsi și FC Botoșani, încheind-use cu scorul de 1-0, în favoarea gazdelor. Golul a venit în ultimul minut al timpului regulamentar, având-ul ca autor pe Pavol Safranko, care este și golgheterul echipei, cu 9 reușite.

Gazdele puteau deschide scorul în minutul 28, prin Eder Gonzalez, al cărui șut puternic din afara careului, a lovit bara transversală, a porții lui Pap. Cătălin Golofca a avut și el golul în vârful ghetei, însă din situația de singur cu portarul, a trimis atât pe lângă portarul Pap, cât și pe lângă poartă.

FC Botoșani nu a reușit ceea ce și-au propus din această partidă, adică victoria și clasarea cu o poziție mai sus în clasament. Din această cauză, antrenorul botoșenenilor, Marius Croitoru, spunea după partidă că îi este ciudă.

Declarația antrenorului echipei Sepsi, Leo Grozavu, după succesul cu FC Botoșani

Antrenorul echipei Sepsi, Leo Grozavu, a declarat după victoria cu FC Botoșani, la televiziunea Digi, următoarele: „Este o victorie importantă, ca moral. Până la urmă, ne-am atins scopul, am luat cele trei puncte, am reușit să odihnim o serie de jucători, care au făcut un sezon foarte bun, solicitant. Acum, sigur că, rămâne ultimul joc, foarte important pentru club. Nu contează cu cine vom juca, favorită există numai pe hârtie, pe teren, trebuie să depui efort, să te sacrifici, să suferi în anumite momente, așa cum s-a întâmplat și astăzi, când sunt mulțumit de rezultat, mai puțin de joc.”

După pauza competițională, Petrila va reveni la CFR și va fi o pierdere importantă, fiind unul dintre jucătorii, care au avut un aport substanțial. Avem mai mulți jucători în vederea transferurilor, conducerea vă poate spune mai multe. Încă mai avem un joc de disputat, nu vorbim de ceea ce se va întâmpla în sezonul viitor. Jucăm finala, este meciul sezonului pentru noi și ar fi o încununare al unui sezon de succes, pentru prima oară în Europa, ceea ce ar fi important. Eu îmi doresc să continui la Sfântu Gheorghe. Contractul actual este în derulare până la 30 iunie, n-am semnat nimic, dar asta îmi doresc, v-am spus, să continui”, a spus în încheiere Leo Grozavu.

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X