Sepsi învinge FCSB, în ultimul joc al etapei a 3-a din play-off și urcă pe locul 4

București, 26 Aprilie 2021

../Imagini-05-2021/FCSB-Sepsi-1-2

Duminică la Giurgiu, pe terenul echipei Astra, FCSB în calitate de gazdă a piedut partida cu Sepsi, scor 1-2, după un joc bun practicat de elevii lui Leo Grozavu. După această victorie, Sepsi ajunge pe locul 4 în clasamentul play-off, loc ce-i poate asigura prezența în competiția UEFA Conference League, în cazul în care U Craiova câștigă Cupa României și după disputarea barajului planificat.

Pentru FCSB, a înscris Octavian Popescu în minutul 68, iar golurile echipei Sepsi, au fost marcate de Claudiu Petrila, minutul 28 și Bogdan Mitrea, minutul 81. Singura fază controversată a fost cea din minutul 75, atunci când Florin Tănase, calcă pe minge în careul lui Sepsi, la intervenția lui Niczuly, arbitrul Sebastian Colțescu dictează penalty, revine imediat asupra deciziei, după consultarea cu arbitrul asistent și acordă cartonaș galben lui Florin Tănase, pentru simulare, deși jucătorul nu a solicitat penalty.

Victoria echipei Sepsi este meritată, au făcut pressing pe tot parcursul meciului, au fost mai mereu primii la minge și în final s-au întors acasă cu toate punctele puse în joc. După fluierul final, atunci când jucătorii se îndreptau spre vestiare, fundașul FCSB Valentin Crețu, a primit cartonașul roșu, pentru proteste la adresa arbitrului asistent Octavian Șovre, pentru faptul că a intervenit la faza din minutul 75.

Etapa a treia din play-off, după eșecurile pe terenurile proprii ale FCSB și CFR Cluj, a fost una favorabilă echipei U Craiova, în lupta la titlu, neavând nicio partidă pierdută. În etapa a 4-a, U Craiova va întâlni acasă FCSB, apoi în etapa următoare, FCSB va juca la Giurgiu cu CFR Cluj.

Declarația antrenorului Leo Grozavu (Sepsi), după victoria cu FCSB

După victoria cu FCSB, antrenorul echipei Sepsi, Leo Grozavu, a declarat la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Eu cred că a fost un meci frumos pentru telespectatori. Pentru suporterii noștri, a fost și mai frumos, pentru toată suflarea de la Sfântu Gheorghe. Pentru efortul extraordinar, băieții merită toate felicitările, s-au dăruit, s-au bătut pentru fiecare minge și la final, au fost răsplătiți. Am jucat împotriva unei echipe foarte bune, cu jucători de calitate. Nu este ușor să joci împotriva FCSB-ului și să poți să-i pui în dificultate. Pentru jocul de astăzi, am fost mai curajoși pe faza de atac și mai inspirați. Noi ne batem doar pentru poziția a 4-a, iar cele trei din față se bat pentru campionat. Încercăm să scoatem maximum, de la fiecare joc.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X