București, 19 Mai 2018

Sepsi învinge Juventus București și trece provizoriu pe locul secund în clasamentul play-out

Leca-Juventus-Bucuresti

În primul meci al etapei a 11-a din play-out, disputat vineri la Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK a învins cu 2-1 pe Juventus București și este aproape matematic scăpată de grijile retrogradării, situând-use provizoriu pe locul al 2-lea în clasamentul play-out, cu 32 puncte, în timp ce Juventus București, este aproape retrogradată, locul 8 cu numai 16 puncte.

Pentru Sepsi OSK au marcat Istvan Fulop, minutul 6 și Ionuț Ursu, minutul 52, în timp ce Mihai Leca a marcat pentru Juventus București, minutul 15.

Portarul Virgil Drăghia și-a salvat echipa de la un dezastru și mai mare, dacă nu avea nenumărate intervenții salutare. Juventus București, resemnată cu salvarea de la retrogradare, a evoluat fără orizont, ca o echipă de mijlocul clasamentului din Liga secundă!

Istvan-Fulop-28-ani

Atacantul echipei Sepsi, Istvan Fulop, care a împlinit 28 de ani chiar în ziua meciului, autorul primului gol al partidei, a declarat după meci la televiziunea Telekom, următoarele: „Am reușit să fac jocuri bune, au venit toate mingile la mine, chiar am avut și noroc, zic eu, dar mă bucur că am reușit să marchez mai multe goluri în ultimele etape și să-mi ajut echipa să ne salvăm de la retrogradare. Cred că 99% suntem salvați în momentul de față. Din vară, nu știu ce voi face, eu oricum sunt îmrumutat aici și probabil o să mă duc înapoi în Ungaria.”

Citește și: Cu 5 etape înainte de finalul sezonului Ligii a 2-a, Dunărea Călărași este matematic promovată în Liga 1

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii