logo logo
Fotbal flash

Sepsi prinde ultimul loc de play-off, după victoria categorică cu FCU Craiova, din meciul restant

17 Martie 2023

 

Card image

Partida restantă din cadrul etapei a 23-a, dintre Sepsi și FCU Craiova s-a disputat joi la Sfântu Gheorghe și s-a încheiat cu scorul de 4-0, în favoarea gazdelor. Cele trei puncte obținute de Sepsi o propulsează pe ultimul loc de play-off, cu 21 puncte, iar cei de la FCU Craiova trec în play-out, pe prima poziție, cu 20 puncte.

Golurile echipei Sepsi, au fost marcate de Nicolae Păun, minutul 7; Gurău, minutul 17 (aut); Aganovic, minutul 44 și Safranko, minutul 49. Portarul echipei Sepsi, Niczuly a cam șomat în poartă, oaspeții nu i-au pus probleme deosebite, singura intervenție la risc, a fost în minutul 86, atunci când Bauza scăpat spre poartă, din poziție de ofsaid a fost blocat, cu prețul unei accidentări.

Jucătorii lui Cristiano Bergodi au făcut un meci de excepție, poate cel mai bun din sezonul regular, intrând pe teren cu multă determinare, cu pase precise în regim de viteză și cu un pressing sufocant făcut la adversar. Au intrat pe teren și cu ambiția provocată de schimbarea rezultatului din partida inițială de la sfârșitul lunii ianuarie, când a fost întreruptă pentru scandări xenofobe din partea galeriei craiovene.

În play-off, Sepsi se va deplasa duminică la Ovidiu, pentru jocul cu Farul, din cadrul primei etape. Farul este favorită, fiind pe prima poziție a clasamentului cu 32 puncte, cu 11 puncte mai mult decât Sepsi. În play-out, FCU Craiova, va disputa luni pe propriul teren, partida cu CS Mioveni. Craiovenii sunt favoriți, după calculul hârtiei, având 20 puncte, cu 9 mai mult decât Mioveni, care ocupă ultima poziție din clasament și speră la o salvare miraculoasă de retrogradare, fiind în creștere de formă.

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

Etapa a 27-a: Rapid învinge Chindia Târgoviște și revine pe podiumul clasamentului

 

Card image