logo logo
Fotbal flash

Sepsi s-a calificat în turul 3 al Conference League, eliminând Olimpija Ljubljana, la penalti-uri

29 iulie 2022

 

Card image

Sepsi a reușit o performanță notabilă, reușind calificarea în turul 3 al UEFA Conference League, după ce a eliminat Olimpija Ljubljana, după prelungiri și loviturile de departajare, în returul disputat joi la Ljubljana.

În partida tur, disputată în urmă cu o săptămână, de pe stadionul din Sfântu Gheorghe, elevii lui Cristiano Bergodi, reușeau victoria cu 3-1. Returul de la Ljubljana, a fost unul de bun augur pentru cei de la Sepsi, ce a coincis cu calificarea în turul 3. Chiar dacă au primit două goluri în minutele 61 și 70, autori Mario Kresic și Aljaz Krefl, au urmat prelungirile și loviturile de departajare.

Cei de la Olimpija Ljubljana, au ratat două penalti-uri, prin Nukic și Prtajin, iar Mitrea, Tudorie, Damașcan și Ion Gheorghe, au reușit să transforme loviturile de departajare de la 11 metri.

În turul 3, Sepsi se va confrunta cu echipa din Suedia, Djurgården, primul joc fiind programat la Sfântu Gheorghe, pe 04 august 2022, iar returul va fi pe 11 august 2022. Djurgården a avut adversar în turul 2, echipa din Croația, Rijeka, pe care a eliminat-o, după două victorii, 2-1 și 2-0.

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

CFR Cluj a obținut doar un rezultat de egalitate, după manșa tur din deplasare cu Pyunik Erevan

 

Card image