logo logo
Fotbal flash

Sepsi se califică în optimile Cupei României, după partida cu Farul și un penalti inventat

23 septembrie 2021

 

Card image

Miercuri pe stadionul din Ovidiu, Farul Constanța s-a confruntat cu Sepsi Sfântu Gheorghe, într-o partidă din cadrul 16-zecimilor Cupei României, la capătul căreia, victoria a revenit oaspeților, după un penalti, care în realitate nu a fost.

La faza din care s-a dictat penalti-ul din minutul 51, Luckassen a fost faultat în afara careului de Ionuț Larie și arbitrul de centru, Radu Petrescu, deși era la câțiva metri de fază, a acordat penalti, după ce s-a consultat cu arbitrul asistent. În ciuda protestelor jucătorilor antrenați de Gheorghe Hagi, Radu Petrescu nu a revenit asupra deciziei. Bogdan Mitrea a executat penalty-ul și a marcat, fiind în cele din urmă și singurul gol al partidei.

Prima parte a meciului, a fost una echilibrată, cu câteva ocazii gol de ambele părți. Pe finalul reprizei secunde jucătorii echipei Farul au forțat egalarea și să ducă meciul în prelungiri, dar portarul echipei Sepsi și-a salvat echipa. Adi Petre a încercat un lob peste portar, însă nu i-a reușit.

Reacția antrenorului echipei Farul, Gheorghe Hagi, după eșecul cu Sepsi

Antrenorul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat după eșecul cu Sepsi, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „A fost un meci frumos, cu un adversar pe care l-am anticipat și știam că îi place să iasă la joc, cu ritm și intensitate. Ambele echipe au încercat, am avut ocazii și unii și alții și la tactică cred că, ne-am bătut și acolo, dar din păcate, noi am ratat, ei au marcat un gol din 11 metri, care nu a fost și asta este. Este realitate, nu poate să dea arbitrul de tușe penalty! Cu un metru în afară, care este în semicerc și se dă în careu, nu se poate. A fost o situație de joc, foarte prost interpretată, decizii luate de arbitrii de tușe, văd nu numai la noi, dar și în altă parte, fac ei jocul. Centralul dacă nu vede, ce faci te pui peste el? Sunt ei VAR-ul, avem VAR în România, arbitrii de tușe!”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

România Under 21 și-a început pregătirile pentru turneul final Euro 2023

 

Card image