București, 26 Ianuarie 2020

Sevilla, adversa CFR-ului din Europa League, învinge acasă Granada, scor 2-0 și urcă pe locul 3

../Imagini-01-2020/Sevilla-Granada-2-0

Adversara echipei CFR Cluj din 16-zecimile Europa League, Sevilla, a câștigat sâmbătă partida disputată acasă cu Granada, din cadrul etapei a 21-a, din La Liga, scor 2-0, după o primă repriză excelentă, atunci când s-au marcat și cele două goluri.

În repriza secundă, jucătorii echipei Sevilla și-au consevat rezultatul de la pauză și nu au mai forțat înscrierea altor goluri. Autorii celor două goluri au fost Luuk de Jong, în minutul 11 și Nolito, în minutul 34.

Reamintim că peste trei săptămâni, mai precis pe 20 februarie, CFR Cluj va întâlni Sevilla în priul tur al 16-zecimilor Europa League, la Cluj, începând cu orele 19:55, iar returul va fi pe 27 februarie, la Sevilla. Deși se poziționează pe locul 3 în clasamentul La Liga, Sevilla nu a avut în ultimele 5 partide evoluții spectaculoase, astfel a câștigat de două ori, alte două partide a ieșit învinsă de pe teren și un rezultat de egalitate.

Reacția lui Julen Lopetegui, antrenor Sevilla, după victoria cu Granada

Tehnicianul echipei Sevilla, Julen Lopetegui, a declarat după victoria cu Granada, conform site-ului spaniol de sport, AS, următoarele: „Cred că am făcut un joc bun, în prima parte, la un nivel foarte ridicat. Am depășit adversarul în orice situație și am avut succes și la goluri. Apoi în repriza secundă, ne-am gândit la rezultat. Nu-mi amintesc nicio șansă clară de gol a adversarului, a fost un meci de echipă foarte complet. Echipa a fost bine, a alergat mult și s-a apărat bine. Trebuie să continuăm să fim tot așa, este important ca jucătorii care joacă mai puțin, să dea un randament bun. Există jucători care au intrat și s-au descurcat bine. Vom avea nevoie de toată lumea pentru viitor, asta ne face să fim o echipă mai bună.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-010-2019/Isco-gol

 

Citește și: Real Madrid se califică în finala Super Cupei Spaniei, după victoria în semifinala cu Valencia

Miercuri, în semifinala Super Cupei Spaniei, disputată în Arabia Saudită, pe stadionul King Abdullah Sports City (Jeddah), Real Madrid a învins Valencia, scor 3-1...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X