logo logo
Fotbal flash

Sevilla debutează cu victorie în anul 2022, după partida din deplasare cu Cadiz

04 Ianuarie 2022

 

Card image

Cadiz și Sevilla, s-au confruntat luni, într-o partidă din ultima etapă a turului din LaLiga, pe stadionul Nuevo Mirandilla și încheiată cu victoria oaspeților, scor 1-0. Autorul golului a fost Lucas Ocampos, în minutul 58, care alături de Rafa Mir, sunt golgheterii echipei Sevilla, cu câte 5 reușite.

În echipa Cadiz, a evoluat din minutul 55 și internaționalul român, Bogdan Andone, având o evoluție mediocră în minutele în care a evoluat. Singura fază notabilă a lui Bogdan Andone, a fost o reluare cu capul în minutul 85, care nu a creat probleme portarului Bono, al echipei Sevilla.

Jucătorii ambelor formații, au evoluat destul de șters, după minivacanța de cca. 2 săptămâni, neintrân-uși în ritm, dar totuși, de la Sevilla s-au făcut remarcați, Lucas Ocampos și Ivan Rakitic.

După acest rezultat, Sevilla rămâne pe poziția a 2-a în clasament și și-a redus diferența față de Real Madid, la 5 puncte, datotorită eșecului madrilenilor în partida disputată duminică în deplasare cu Getafe. Cadiz rămâne pe locul 19, cu 14 puncte. În etapa următoare, Sevilla va evolua duminică pe propriul teren cu Getafe, iar Cadiz va evolua tot duminică, în deplasare cu Osasuna.

Reacția antrenorului echipei Sevilla, Julen Lopetegui, după victoria cu Cádiz

Antrenorul echipei Sevilla, Julen Lopetegui a declarat după victoria cu Cádiz, conform site-ului oficial al clubului, următoarele: „Este o victorie importantă, avem trei puncte împotriva unui adversar periculos. Ne-am apărat foarte bine împotriva lor, ne-am așteptat șansa și am profitat de ea. Am avut o lună și jumătate foarte grea. Nu aveam multe opțiuni în atac și am reușit să lucrăm doar cu câțiva jucători săptămâna aceasta, din cauza COVID. Acum trebuie să vedem cum ne putem recupera, trebuie să verificăm ce are Fernando și să mergem la Zaragoza cu cele mai bune opțiuni posibile.”

În încheiere, Lopetegui a vorbit despre meciul următor, meciul din etapa a treia a din Cupa Regelui, cu Real Zaragoza: „Acum ne îndreptăm spre Zaragoza pentru a face față unei adevărate echipe de cupă, au istorie, un stadion frumos, un manager bun. Chiar va trebui să fim mai buni. Va trebui să vedem la ce jucători putem apela, ca să mergem acolo și să ne apropiem de obiectivul nostru, dar va fi greu".

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Academica schimbată mult în bine, după egalul cu FC Voluntari, nu pare ca o echipă de pe ultimul loc

 

Card image