București, 28 Ianuarie 2020

Simona Halep câștigă partida cu Elise Mertens și ajunge în sferturile de finală de la Australian Open

../Imagini-01-2020/Simona-Halep

O oră și 37 minute a durat partida câștigată de Simona Halep cu belgianca Elise Mertens, încheiată după două seturi cu scorul de 6-4, 6-4. Mertens a adoptat o strategie riscantă împotriva Simonei Halep, dar multele erori, precum și jocul rapid și precis al Simonei Halep, a împiedicat-o să ajungă în optimi.

Calificată în sferturile de finală, Simona Halep se va confrunta miercuri cu jucătoarea Anett Kontaveit, din Estonia, calificată și ea în sferturi. Simona Halep, alături de Ashleigh Barty, se numără printre favoritele la câștigarea trofeului de la turneul Australian Open, ce se va încheia pe 02 februarie.

După această victorie, Simona Halep a acumulat 5751 puncte în clasamentul WTA și se poziționează pe locul 2 mondial, după Ashleigh Barty, care are 8017 puncte.

Reacția Simonei Halep după calificarea în sferturile de finală

După victoria cu Elise Mertens, Simona Halep a declarat în cadrul unei conferințe de presă, conform televiziunii Digi, următoarele: „Cred că este cel mai bun meci de când sunt aici. Sunt bucuroasă de acest lucru și încerc să-mi mențin concentrarea, mă simt bine. Când am ajuns aici, m-am simțit obosită, am fost mult stresată și mi-am irosit energia. După primul meci, mi-am recăpătat energia, am crescut nivelul jocului. Am devenit optimistă și joc cu plăcere.”

Despre viitorul meci cu Anett Kontaveit, din sferturile de finală, Simona Halep a spus: „Nu știu dacă am jucat împotriva ei, probabil o singură dată. Este puternică, dar sunt aici să înfrunt orice provocare. Vreau să joc cât de bine o pot face.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-010-2019/Dan-Petrescu-CFR

 

Citește și: CFR Cluj și-a început pregătirile de iarnă, iar ca noutate, Țucudean s-a alăturat lotului

Joi pe stadionul propriu, lotul echipei CFR Cluj sub conducerea lui Dan Petrescu, s-a reunit în vederea pregătirilor de iarnă și ca noutate, după plecarea lui Culio...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X