Sloturi de primăvară pe care să le încerci în martie

București, 18 februarie 2021

../Imagini-02-2021/sloturi-de-primavara-martie

Natura este prezentă în multe dintre sloturile existente în oferta unui cazinou online şi de ce să nu o recunoaştem, au un succes imens între playeri. Fie că întâlneşti pe slot animale diverse, fie faci cunoştinţă cu flora planetei, sloturile cu această temă sunt situate fără doar şi poate în preferinţele jucătorilor. Este posibil să aibă şi un efect liniştitor asupra jucătorilor, vizualizarea munţilor, a apelor, a faunei şi florei planetei ne aduce cumva aminte de copilărie şi petrecem în acest fel multă vreme în faţa lor.

In Bloom

Dacă ai probleme în a căuta sloturi cu tematica naturii, trebuie să accesezi casino.com.ro şi toate căutările au luat sfârşit. Vei întâlni cu siguranţă şi acest slot unde florile îţi vor aduce aminte de iminenta sosire a primăverii. Astfel, pe cele 40 de linii de plată ale slotului marca IGT te vor aştepta simboluri de nuferi, maci, trandafiri şi crini care se vor întrece în a-ţi oferi premii consistente în bani alături de pictogramele nelipsite, cărţile de joc. Cum florile sunt vedetele în acest joc, producătorii le-au dat doar lor o caracteristică minunată, care se numeşte Symbol Burst.

După o învârtire de slot, un simbol de floare poate transforma până la 5 simboluri de pe role în aceeaşi pictogramă, putând alinia în acest fel pe slot nu mai puţin de 15 simboluri de acest fel. Se completează în acest mod tot ecranul cu acelaşi simbol floare, ceea ce duce la obţinerea unui câştig de tip ecran. Jocul înfloreşte la propriu atunci când acordă mult aşteptatele speciale, unde florile au şi de această dată rolul principal. Dacă pe ecran apar 2 sau 3 fluturi, vei fi transportat în jocurile bonus unde va trebui să selectezi:
● Grădina cu maci, care îţi va oferi 5 speciale
● Grădina plină cu trandafiri îţi va dărui 8 învârtiri gratuite
● Grădina cu liliac bine mirositor îţi va ceda 10 rotiri gratuite
● Frumoşii nuferi vor aduce pe ecran nu mai puţin decât 12 runde gratuite.

Flowers

Cu o volatilitate medie şi un RTP cifrat la 96,32%, producătorii NetEnt aduc pe ecranul de joc nu mai puţin de 30 de linii de plată fixe. Acestea se formează cu ajutorul a 6 simboluri de flori şi a 4 pictograme de cărţi de joc. Simbolurile de flori sunt puţin mai ciudate şi s-ar putea să nu îţi placă pe alocuri, însă sunt de departe cele mai plătitoare din joc. Îşi facă apariţia şi pictogramele de forţă, simbolul wild şi cel de scatter astfel încât jocul să fie unul antrenant. Wildul este reprezentat de către căldurosul soare şi are funcţia pe care o cunoşti deja, înlocuieşte orice altă pictogramă din joc.

Scatter-ul este cel care aduce jocurile gratuite însă trebuie să îl aduci pe minim 3 role la o singură învârtire de slot. În acest caz vei beneficia de 15 runde de învârtiri gratuite care vor dispune de un multiplicator x3. Vestea bună este că aceste jocuri se pot câştiga din nou pe parcursul primelor speciale, dacă un alt trio de scattere va apărea pe ecran.

Venetian Rose

../Imagini-02-2021/venetian-rose

Next Gen este producătorul de software care îţi aduce prin intermediul acestui joc ceva din frumuseţea Veneţiei. Cu o arhitectură clasică structurată pe 5 role, slotul oferă 25 de linii de plată fixe, ceea ce contribuie la obţinerea unui RTP destul de mare, cifrat la aproape 96%. Simbolurile sunt specifice epocii de aur a Veneţiei, aşa că vei întâlni pe role aristocraţi, măşti de bal, celebra gondolă dar şi binoclul şi evantaiul nelipsit doamnelor din aceea vreme. Cărţile de joc de la 9 la K întregesc panoplia de simboluri, cele mai căutate câştiguri fiind cele de 5 de acelaşi fel.

Wildul nu lipseşte din acest joc şi este simbolizat de o aristocrată elegantă care va înlocui toate celelalte simboluri din joc, în timp ce scatterul este pictograma care înfăţişează o mască la fel de elegantă. Aceasta determină specialele atât de aşteptate dacă minim 3 astfel de simboluri apar oriunde pe slot la o singură învârtire. În acest caz te poţi considera norocos pentru că tocmai ai intrat în posesia a 10 jocuri gratuite la capătul cărora toate premiile obţinute se vor tripla.

Rolling Roger

Cu o volatilitate medie şi un RTP de 98%, Habanero îşi propune prin acest joc să aducă pe ecran frumuseţea naturii dar şi câştigurile atât de aşteptate. O face prin intermediul pictogramelor care aterizează pe un ecran al cărui fundal este o pădure magică minunat de frumoasă. Cărţile de joc fac parte şi ele din peisaj majorând câştigurile cedate de slot alături de simbolul wild care îşi face datoria şi înlocuieşte toate celelalte pictograme din joc. Scatterul îşi face şi el apariţia, mai ales dacă colectezi cât mai multe ghinde în urma cărora se va declanşa şi bonificaţia de runde gratuite de joc. În afară de aceste speciale, ceea ce stârneşte interesul la acest joc este funcţia simpaticului arici albastru, al cărui nume dă de altfel şi titlul jocului.

Acesta se rostogoleşte la propriu pe rolele de joc, minim pe 3 şi maxim pe 15, caz în care fiecare simbol răsturnat va fi cuantificat în contorul de Rolling Pays. Scatterele îşi vor face apariţia în joc de abia după ce o să colectezi un minim de 40, maximul la care poţi ajunge fiind de 120 de ghinde. Te vor ajuta nemaipomenit de mult în timpul specialelor, pentru că fiecare rotire gratuită va lua 1 ghindă din totalul pe care îl ai. În plus, Roger ariciul se va da tumba peste celelalte simboluri pe parcursul specialelor, însă acest lucru te va costa 5 ghinde. Cum ajungi la 0 ghinde, atunci ştii că specialele s-au terminat şi câştigul s-a introdus automat în casă.

Enchanted Meadow

../Imagini-02-2021/Enchanted-Meadow

15 linii de plată fixe ţi se oferă în acest joc unde natura este la loc de cinste. În pădurea fermecată îşi găsesc loc 3 simboluri de zâne înaripate, un şoricel care trage după el provizia de ghinde pentru iarnă şi un număr de 6 cărţi de joc, de la 9 la A. Una dintre zâne este simbolul scatter al jocului, însă nu ea este responsabilă cu spinurile gratuite, oferind în joc numai premii fixe în bani. Specialele aşteptate sunt cedate de către simbolul crinului mov, care însă apare numai pe rola 1, 3 şi 5 a jocului.

Dacă vei reuşi să le aduci în această ordine la o învârtire de slot vei putea să beneficiezi de până la 50 de jocuri gratuite. Wildul jocului este copacul secular pe care zânele îl apără cu îndârjire şi care are ca funcţie înlocuirea celorlalte pictograme din joc, mai puţin scatterul şi simbolul care declanşează specialele. Wildul te poate surprinde plăcut şi prin a doua funcţie, cea de expansiune pe toată rola, dacă apare pe rola mediană în orice poziţie. Contribuie în acest fel la formarea de multiple combinaţii câştigătoare, ceea ce nu face decât să îţi mărească câştigul obţinut.

Primăvara bate deja la uşă şi pentru a o aştepta aşa cum se cuvine poţi încerca aceste sloturi care vor face ca aşteptarea să fie mai puţin grea. Învârte-le rolele, alege miza care ţi se potriveşte cel mai bine şi bucură-te de explozia de culori pe care numai acest anotimp o aduce în viaţa ta!

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X