Slovacia învinge Polonia și ocupă primul loc în grupa E, după prima etapă la EURO 2020

București, 15 Iunie 2021

../Imagini-07-2021/Polonia-Slovacia-1-2

Luni, pe Gazprom Arena din Saint Petersburg, într-un meci al grupei E, al turneului final EURO 2020, condus la centru de o brigadă de arbitri din România, având-ul la centru pe Ovidiu Hațegan, Polonia considerată gazdă, a fost învinsă cu scorul de 2-1, de Slovacia.

Pentru Polonia, a înscris Karol Linetty, în minutul 46, în vreme ce, pentru Slovacia au marcat Wojciech Szczesny, minutul 18 (autogol) și Milan Skriniar, minutul 69. Mai trebuie menționat că, mijlocașul echipei Poloniei, Grzegorz Krychowiak, a văzut cartonașul roșu, din partea lui Ovidiu Hațegan, în minutul 62, pentru cumul de cartonașe galbene, atunci când scorul era de 1-1.

După înregistrarea celuilat rezultat al grupei E, dintre Spania și Suedia, 0-0, echipa Slovaciei conduce în clasament cu 3 puncte. În etapa următoare, vineri se vor confrunta Suedia și Slovacia, la Saint Petersburg, iar sâmbătă, la Sevilla, Spania va juca cu Polonia.

Reacții după partida Polonia-Slovacia, scor 1-2

Antrenorul Slovaciei, Štefan Tarkovič, a declarat după victoria cu Polonia, conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: „Am reușit să-l ținem pe Lewandowski în afara meciului. Prima repriză a fost grozavă. Am cam dormit o vreme, la începutul reprizei a doua, dar am reușit să înscriem din nou și să supraviețuim minutelor pe finalul de meci.”

Paulo Sousa, antrenor al Poloniei, a declarat, conform aceleiași surse: „Ideea a fost să fim protagonistul cu mingea și să creăm șanse și am făcut asta. Am fi putut face mai bine, da. Trebuie să fim mai buni și să arătăm mai mult curaj, mai ales în linia din spate".

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X