logo logo
Fotbal flash

Start cu dreptul pentru Bayern în grupa C a UCL, victorie în deplasare cu Inter, scor 2-0

08 septembrie 2022

 

Card image

Într-o partidă a primei etape a grupei C din Champions League, disputată miercuri pe stadionul Giuseppe Meazza din Milan, Inter a primit vizita echipei Bayern, la capătul căreia, victoria a revenit formației germane, care a învins cu scorul de 2-0, obținând cele trei puncte puse în joc.

Golurile echipei Bayern, au fost marcate de Leroy Sane, minutul 28 și Danilo D'Ambrosio, autogol, minutul 66. Autogolul lui Danilo D'Ambrosio, a venit tot în urma unui șut din apropiere al lui Leroy Sane, care a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.

Victoria echipei Bayern este una meritată, a fost echipa care a dominat partida, de la un capăt la celălalt, și-a creat mai multe ocazii de gol, 21/9, având și o posesie mai bună, 51/49. Ne întrebăm cât ar fi fost scorul, dacă Bayern îl mai avea în formație și pe Robert Lewandovski, transferat din acest sezon la Barcelona.

În celălalt joc al grupei C, Barcelona a învins Plzen cu 5-1, iar Lewandowski a reușit un hat-trick. Pe primele două locuri se situează, Barcelona și Bayern, cu câte 3 puncte, despărțite de golaveraj. În etapa a 2-a, a grupei C, Bayern va juca acasă cu Barcelona, partida fiind programată marți, iar Plzen, va primi vizita echipei Inter.

Reacții după partida Inter-Bayern, scor 0-2

După victoria cu Inter, antrenorul echipei Bayern, Julian Nagelsmann, a declarat conform site-ului UEFA, următoarele: „Sunt mulțumit de performanța de astăzi. Am avut o intensitate bună pe parcursul celor 90 de minute. În ambele reprize, am avut o perioadă mai puțin bună de zece minute, în care am dat spațiu adversarului și adversarii noștri pot juca, evident. Dar per total am meritat absolut victoria. A fost important să începem cu trei puncte.”

De cealaltă parte, antrenorul lui Inter, Simone Inzaghi, a declarat conform aceleiași surse, următoarele: „În primele 20 de minute am pierdut multe dueluri împotriva unei echipe intense, extraordinare, una dintre cele mai puternice din Europa. După primul gol, în care a trebuit să ne descurcăm mai bine ca echipă, ne-am creat multe șanse potențiale, dar am ratat din păcate mai multe pase decisive. Am adus mai multă presiune în repriza a doua și am avut ocazii să relansăm jocul. Este clar că trebuie să joci meciul perfect împotriva unor astfel de adversari, ne-am confruntat cu o echipă de cea mai bună calitate, printre cele mai bune trei din Europa, după părerea mea.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Cu o tactică ultradefensivă, Petrolul reușește 3 victorii consecutive, cu același scor 1-0

 

Card image