logo logo
Fotbal flash

Surpriza etapei a 3-a, Poli Iași câștigă pe terenul Campioanei în exercițiu Farul Constanța

31 iulie 2023

 

Card image

Duminică la Ovidiu, nou promovata Poli Iași, produce cea mai mare surpriză a etapei a 3-a, câștigând cu scorul de 3-1, în partida cu Farul Constanța, după un joc consistent și bine gândit tactic de antrenorul Leo Grozavu.

Golurile au fost marcate de Enes Sali, minutul 45+5, pentru Farul, respectiv, Luis Phelipe, minutele 11; 51 și Jakub Vojtus, minutul 37, pentru Poli Iași.

Cel mai bun jucător de pe teren, a fost atacantul Luis Phelipe, de origine braziliană, autorul unei duble. De la Farul, portarul Buzbuchi, s-a făcut remarcat în câteva rânduri, limitând proporțiile scorului. Prima intervenție salutară a acestuia a fost în minutul 8, la șutul lui Alin Roman, apoi în minutul 90+1, la șutul lui Andrei Ciobanu. În minutul 41, bara l-a salvat pe Buzbuchi, la șutul lui Jakub Vojtus.

Victoria echipei ieșene, a fost facilitată și de strategia antrenorului Gheorghe Hagi, care și-a odihnit mulți titulari pentru acest joc, întrucât joi, va avea meci în deplasare cu formația din Armenia, FC Urartu. În partida tur, disputată joi, Farul a obținut victoria cu scorul de 3-2, iar pentru calificare în turul 3 al Conference League, i-ar fi necesar și un meci nul.

După acest rezultat, Farul ocupă locul 3, cu 6 puncte, iar Poli Iași, urcă în clasament până pe locul 9, cu 3 puncte. În etapa a 4-a, Farul va evolua pe stadionul Ilie Oană cu Petrolul, iar Poli Iași, va evolua tot în deplasare cu UTA Arad.

Declarația antrenorului echipei Poli Iași, Leo Grozavu, după victoria cu Farul

Antrenorul echipei Poli Iași, Leo Grozavu, a declarat după victoria cu Farul, la canalul de televiziune Digi Sport, următoarele: „Sunt bucuros pentru rezultat, pentru băieți. Cred că am făcut o partidă bună, de angajament, ceea ce anticipa Gică, în avanpremiera jocului. Nu am jucat rău nici în celelalte două jocuri, dar gafele ne-au curățat. Astăzi am fost mai siguri, mai eficienți în fața porții, ne-am creat și alte situații. Era nevoie de această descătușare, pentru a putea să trecem mai departe.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

În ultimul meci amical al verii, Rapid este învinsă de Slovan Bratislava, scor 4-1

 

Card image