București, 21 Ianuarie 2020

Surpriză în Serie A, Atalanta învinsă acasă de Spal, scor 2-1, în ultima partidă a etapei a 20-a

../Imagini-01-2020/Atalanta-Spal-1-2

Luni, în ultima partidă a etapei a 20-a din Serie A, am asistat la o surpriză uriașă, ultima echipă din clasament, Spal, a reușit să plece acasă cu toate punctele puse în joc, de pe stadionul Atleti Azzurri din Bergamo, în partida cu Atalanta.

Atalanta, cu cel mai bun atac din Serie A, 50 goluri marcate și cu o poziție promițătoare în clasament, locul 5 și 35 puncte, nu a putut rezista dorinței de victorie și a setei de puncte a celor de la Spal, care au reușit să evadeze de pe ultima poziție a clasamentului, trecând pe locul 18.

Josip Ilicic, a reușit să deschidă scorul în minutul 16, pentru Atalanta, iar în prima parte a reprizei secunde, pe parcursul a numai 5 minute, cei de la Spal au reușit să răstoarne rezultatul, urmare a golurilor marcate de Andrea Petagna, minutul 54 și Mattia Valoti, minutul 60.

Declarații celor doi tehnicieni după joc

Antrenorul Nerazzurrilor, Gian Piero Gasperini, a declarat după înfrângerea suferită pe propriul teren, după jocul cu Spal, conform Corriere dello Sport, următoarele : „M-am așteptat la un meci greu cu Spal, este o echipă bună, chiar dacă se află în subsolul clasamentului, ei au avut reușite recente, atunci în aceste condiții dai mereu ceva mai mult. Noi, dincolo de deschiderea scorului sau de ocazii, am evoluat cu mult sub nivelul nostru obișnuit. Am fost puțin puși în dificultate, trebuind să ne adaptăm. În apărare, am fost pasivi și am pierdut mingea a doua, am recuperat foarte puțini mingi. Etapa a doua va prezenta alte dificultăți, clasamentul este scurt pentru toate echipele și va fi o luptă deschisă. Când faci un joc greșit, trebuie să recuperezi în următorul.”

Antrenorul biancazzurro, Leonardo Semplici, a declarat conform aceleiași surse, după victosria cu Atalanta, următoarele: "Am câștigat împotriva unei echipe puternice și sperăm că aceste trei puncte ne pot revigora în campionat. În prima repriză, nu ne-am descurcat bine, dar băieții au dat mereu totul. Antrenez un grup cu adevărat important de tineri, chiar dacă avem accidentări și alte situații, inclusiv nemeritate, am lucrat întotdeauna cu încredere și convingere, că acest grup a dat totul în fiecare duminică. Am spus întotdeauna că există calități pentru a depăși o astfel de situație.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-010-2019/Liverpool-Sheffield-2-0

 

Citește și: Cine o mai poate opri pe Liverpool, în Premier League, neînvinsă de aproape un an

Luni, în epilogul etapei a 21-a din Liga 1, CFR Cluj a învins cu scorul de 2-0, formația Astra Giurgiu, o echipă lipsită de aportul lui Alibec...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X