logo logo
Fotbal flash

Thomas Muller: Durerea mare este că am dezamăgit toți fanii germani care ne-au susținut la Euro

 

Card image

După înfrângerea Germaniei în partida cu Anglia, disputată marți pe Wembley, scor 2-0, atacantul Germaniei, Thomas Muller a fost complet dezamăgit de ratarea calificării în sferturile de finală ale Euro 2020, atât el cât și coechipierii, antrenorul și susținătorii.

În dimineața zilei de după meci, Muller a postat pe rețelele de socializare, pentru a-și împărtăși gândurile, după partidă. Selecționerul Joachim Low va demisiona de la cârma echipei Germaniei după un deceniu și jumătate.

În timpul analizei post-meci, fostul jucător și manager al Germaniei, Jurgen Klinsmann, care a câștigat de două ori față de Anglia la Cupa Mondială din 2010, a fost dur cu atacantul lui Bayern München, Thomas Muller, pentru că nu a reușit să marcheze, se menționează într-un articol publicat de Daily Mail.

Reacția atacantului Thomas Muller, la o zi după eliminarea Germaniei de la Euro 2020

Atacantul Germaniei, Thomas Muller, a declarat a doua zi, după înfrângerea cu Anglia, pe o rețea de socializare: „Acesta este momentul care ți se blochează în cap și te ține treaz noaptea. Momentul pentru care lucrezi, te antrenezi și trăiești ca fotbalist. Momentul în care totul este în mâinile tale, când îți poți readuce echipa în joc și poți trimite o întreagă națiune de fotbal în extaz. A avea această șansă și a o pierde doare ca naiba. Mă doare să-i dezamăgesc pe coechipierii și pe antrenorul meu, care și-au pus toată încrederea în mine. Dar ceea ce doare cel mai mult este să-i dezamăgesc pe toți fanii germani care au stat și ne-au susținut la Euro."

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Victorie concludentă a Italiei cu Turcia, în deschiderea turneului final EURO 2020

 

Card image