U Craiova 1948 învinge CS Mioveni și este la un pas de promovare în Liga 1

București, 01 Mai 2021

../Imagini-05-2021/Craiova-Mioveni-4-2

Vineri, pe Ion Oblemenco, U Craiova 1948 câștigă partida cu CS Mioveni, scor 4-2 și se distanțează la 7 puncte în fruntea clasamentului, față de argeșeni și la 6 puncte de ocupanta locului 3, Rapid, care are un joc mai puțin disputat.

Pentru U Craiova 1948, au marcat Andrea Compagno, minutul 59, Radu Negru, minutul 62, Alexandru Blidar, minutul 68 și Constantin Albu, minutul 90+4 (pen), respectiv, Ștefan Blănaru, minutul 2 și Garutti, minutul 74, pentru CS Mioveni.

După o primă repriză modestă, realizată de jucătorii antrenați de Eugen Trică, în partea secundă a meciului, aceștia s-au dezlănțuit și au reușit să răstoarne rezultatul de pe tabelă și să câștige partida la un scor categoric.

La finalul partidei, lotul de jucători ai craiovenilor și staff-ul tehnic, au încins o horă la mijlocul terenului, știind că au mai adăugat trei puncte, pentru obținerea mult visatei promovări în Liga 1. Mai au de disputat 4 jocuri și mai așteaptă pași greșiți al urmăritoarelor, pentru a sărbători matematic promovarea.

Declarația antrenorului echipei U Craiova 1948, Eugen Trică, după victoria cu CS Mioveni

Antrenorul echipei U Craiova 1948, Eugen Trică, a declarat după victoria cu CS Mioveni, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Sunt foarte fericit pentru cele trei puncte, am întâlnit una dintre cele mai bune echipe din Liga a 2-a. Mioveniul este o echipă bine organizată, care știe ce vrea, cu jucători foarte talentați. Am primit gol în minutul 3, dar mă gândesc la artizanul meciului, la portarul Mogoșanu, care a apărat acea situație a lui Blănaru, la 1-0. Probabil că dacă se făcea 2-0, nu știu dacă mai puteam întoarce rezultatul. Îmi felicit băieții pentru reacția care au avut-o, după ce au primit gol. Chiar și în prima repriză, am avut 2-3 situații de a marca, dar până la urmă, totul ne-a ieșit, așa cum ne-am dorit.”

Legat de promovare, Eugen Trică a menționat: „Să nu uităm că, mai sunt de disputat 4 partide, mai sunt 12 puncte puse în joc, nu au depus armele nici Mioveniul, nici Rapidul care joacă mâine și până când nu vom deveni matematic campioni, nu pot să fiu liniștit.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X