U Craiova a terminat egal cu Academica, în ultima partidă de acasă, din acest sezon

București, 27 Mai 2021

../Imagini-06-2021/U-Craiova-prezentare-trofeu

Miercuri, pe stadionul Ion Oblemenco, în prezența fanilor prezenți în tribune într-un număr limitat, a terminat nedecis cu Academica Clinceni, scor 0-0, după un joc de slab nivel tehnic. Cu punctul obținut, U Craiova, totalizează 41 puncte și termină campionatul pe locul 3, la 4 puncte în spatele FCSB. Academica, cu 33 puncte, ocupă provizoriu locul 5.

Cea mai mare ocazie de gol, au avut-o oaspeții, în minutul 71, prin Raul Rusescu, care a trimis mingea în bara transversală. Acțiunile de atac ale craiovenilor, s-au mai înviorat puțin, odată cu introducerea în teren a lui Baiaram, la jumătatea reprizei secunde. Cei de la Clinceni, au terminat jocul în 10 oameni, după eliminarea lui Pârvulescu, în minutul 90, pentru lovirea adversarului cu cotul. Mai putem consemna, debutul în Liga 1, al fiului lui Eugen Trică, Atanas Trică, care a fost introdus în teren destul de târziu, în minutul 88, în locul lui Andrei Ivan.

După joc, jucătorii echipei Universitatea, au sărbătorit împreună cu fanii, câștigarea Cupei României. Spectacolul a fost unul frumos, cu lumini și artificii, terminând-use cu intonarea Imnului Universității, interpretat de Andrei Păunescu. Scena de unde au sărbătorit jucătorii, a fost amplasată în partea superioară a tribunei, jucătorii având de așteptat zeci de minute, până când, fanii au venit să-i aplaude în partea inferioară a tribunei. Reamintim faptul că, sâmbătă la Ploiești, U Craiova a învins Astra, scor 3-2, în finala Cupei României.

Declarația antrenorului echipei U Craiova, Marinos Ouzounidis, după jocul cu Academica

La finalul partidei cu Academica, antrenorul echipei U Craiova, Marinos Ouzounidis, a declarat la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Un meci se poate câștiga, un meci se poate pierde, am mai încercat câțiva jucători. Sper ca Bancu să nu aibă probleme după accidentare, a fost un obiectiv acesta, să nu suferim accidentări și practic, să ne bucurăm împreună cu suporterii de acest trofeu. Sper ca din sezonul următor, să vină mai mulți suporteri la stadion. Sper că nu este ceva serios cu Bancu. De ce mă întrebați dacă rămân la Craiova, eu mai am contract încă un an. Trebuie să evităm astfel de întrebări, am contract.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X