logo logo
Fotbal flash

U Craiova câștigă în derby-ul etapei a 11-a, partida cu FCSB, scor 2-1

19 septembrie 2022

 

Card image

Duminică, pe stadionul Ion Oblemenco, U Craiova a reușit să învingă FCSB, scor 2-1, după un joc cu multe durități de ambele părți și să urce pe locul 4 în clasament, cu 17 puncte. În același timp, FCSB coboară un loc și ajunge pe locul 14, poziție care este în premieră, niciodată echipa patronată de Gheorghe Becali, nu a avut un start de sezon mai slab.

Golurile au fost marcate de Bogdan Mitrea, minutul 32 (pen) și Răzvan Oaidă, minutul 66 (aut), pentru U Craiova, respectiv Compagno, minutul 45+4 (pen), pentru FCSB.

Partida a fost presărată cu multe durități, dovadă stă faptul că, centralul partidei, Radu Petrescu, a acordat un număr de 8 cartonașe galbene, 5 pentru FCSB și 3 pentru U Craiova.

Cel mai bun jucător de pe teren, a fost atacantul echipei U Craiova, Jovan Markovic. Acesta a obținut penalti-ul din minutul 32, obligând-ul pe fundașul Tamm, al echipei FCSB, să comită fault în careu. Tot Markovic a mai avut o mare ocazie de gol, în ultimul minut al primei reprize, când a reluat cu capul, mingea lovind bara transversală.

Fundașul echipei FCSB, Dawa a avut o mare de gol, când putea să egaleze, în minutul 80, reluând cu capul din 6 metri, pe lângă poartă. Cu un minut înainte, Bogdan Vătăjelu a ratat și el o mare ocazie, când a reluat din plonjon cu capul, peste poartă.

Declarația atacantului echipei U Craiova, Jovan Markovic, după victoria cu FCSB

Atacantul echipei U Craiova, Jovan Markovic, a declarat după victoria cu FCSB, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Mă simt foarte bine, aceasta este meseria mea și mă bucur că am reușit să joc bine și am ajutat echipa să câștige. Îmi place să mă lupt cu fundașii, cu cât sunt mai mari și cu cât sunt mai mulți, îmi place mai mult. Punctele câștigate sunt foarte importante, pentru că ne dămoral foarte bun, ne dă o plăcere mai mare să ne antrenăm cât mai bine și este bine că avem pauză, ca să-și revină și colegii noștri. Pe FCSB i-am mai bătut, este o schipă ca oricare alta, noi ne vedem de meci și vrem să câștigăm fiecare meci, indiferent cu cine jucăm.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Victorie la limită pentru Rapid, în partida cu U Cluj, contând pentru etapa a 8-a, din Superligă

 

Card image