U Craiova învinge în deplasare Campiona en-titre și își anunță candidatura la titlu

București, 25 Aprilie 2021

../Imagini-05-2021/CFR-Craiova-1-2

Sâmbătă pe stadionul Dr Constantin Rădulescu, CFR Cluj pierde partida cu Universitatea Craiova, scor final 2-1, după un joc în care gazdele au dat vina pe prestația brigăzii de arbitri, condusă la centru de cel mai bun arbitru român al momentului, Ovidiu Hațegan.

Evoluția scorului a fost următoarea: U Craiova a deschis scorul în minutul 27, prin Andrei Ivan, în urma unui corner. Gazdele au reușit să egaleze în minutul 54, prin Sigurjonsson, cu un șut din mijlocul careului. Pe finalul partidei, craioveni au dat lovitura, urmare a golului marcat de Tudorie, fiind cel mai frumos gol al serii și să se întoarcă cu toate punctele puse în joc la Craiova.

CFR Cluj a ratat două situații clare de gol, câte una în fiecare repriză. Astfel în minutul 10, Chipciu trimite din 10 metri, peste poartă, din poziție excelentă, apoi în repriza secundă, în minutul 71, Păun trimite din mijlocul careului în bara porții apărate de Pigliacelli.

După partidă, cei din conducerea tehnică a echipei CFR, în frunte cu antrenorul Edi Iordănescu, au criticat prestația arbitrilor, pentru două faze, în care considerau că se impunea acordarea de penalti-uri. Din păcate, în lipsa VAR-ului este posibil să ne mai întâlnim în continuare și la alte partide cu astfel de faze litigioase, care pot decide Campioana sau echpele care retrogradează. Nu știm din ce cauză, cei care conduc destinele fotbalului românesc, nu iau nicio decizie concretă pentru implementarea VAR-ului. Câteva cluburi au anunțat deja, că se pot implica și financiar în implementarea VAR-ului.

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X