U Craiova rămâne singura echipă neînvinsă din play-off, după succesul cu FCSB

București, 30 Aprilie 2021

../Imagini-05-2021/Craiova-FCSB-2-0

Universitatea Craiova a reușit victoria cu 2-0, în partida cu FCSB, a etapei a 4-a, din play-off-ul Ligii 1, disputată joi, pe stadionul Ion Oblemenco. Autorii golurilor au fost Alexandru Cicâldău, în minutul 38 și Dan Nistor, minutul 63. De precizat că, golul al doilea al craiovenilor a fost realizat în inferioritate numerică, deoarece Vătăjelu a fost eliminat în minutul 54, după ce a primit al doilea cartonaș galben.

Victoria craiovenilor a fost meritată, au fost mai pragmatici, au alergat mai mult și au stat bine în teren pe fiecare compartiment. Compartimentul de mijloc al echipei FCSB cât și cel din atac, nu au fost eficiente în această partidă. Putem exemplifica randamentul destul de șters al lui Ovidiu Popescu, la mijlocul terenului, care a dat multe pase greșite pe construcția atacurilor. Florin Tănase, care este și golgheterul campionatului, nu a avut realizări notabile. Ce să mai spunem de portarul Andrei Vlad, care a gafat nepermis la golul marcat de Nistor.

După ce nu are nicio înfrângere, în cele 4 jocuri difputate în play-off, Universitatea Craiova, cu un moral excelent, vine puternic din urmă și atacă primele două locuri. În etapa următoare, U Craiova va evolua duminică în deplasare cu Academica, în vreme ce FCSB va disputa luni derby-ul campionatului, cu CFR Cluj, echipă care a trecut pe prima poziție a clasamentului, cu 41 puncte.

Declarația mijlocașului Dan Nistor (U Craiova), după victoria cu FCSB

Mijlocașul echipei U Craiova, Dan Nistor, autorul unui gol, a declarat după succesul cu FCSB, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „A fost o mică bucurie în vestiar, pentru că mâine o vom lua din loc. Am meritat această victorie, câțiva dintre colegii noștri sunt la testul antidoping, printre care și eu și ne pregătim ca mâine să plecăm spre Călărași. Mi se pare normal să se facă testele antidoping, pentru că este benefic. Ați văzut ce s-a întâmplat la Dinamo și să nu mai existe alte cazuri. Mă bucur că am marcat, majorând scorul și am luat toate cele trei puncte. Presiune nu este în această perioadă, presiune era când jucam pe un stadion plin și atunci simțeai că ești fotbalist. Acum aceste meciuri sunt ca niște amicale, fotbalul fără spectatori, nu are nicio valoare. Dacă n-am luat gol în 10 oameni, cred eu că suntem o putere, lucrul acesta s-a văzut și pe teren.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X