logo logo
Fotbal flash

U Craiova urcă pe podiumul clasamentului Superligii, după victoria la limită cu U Cluj

06 noiembrie 2022

 

Card image

Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, a găzduit sâmbătă partida dintre Universitatea Craiova și Universitatea Cluj, din cadrul etapei a 17-a din Superligă. Scorul final a fost 1-0, în favoarea Universității Craiova, urmare a golului marcat de mijlocașul Alexandru Crețu, care trece printr-o perioadă de formă sportivă excelentă.

Jucătorii echipei craiovene, puteau deschide scorul mult mai devreme, în minutul 28, atunci când, Bogdan Mitrea a ratat un penalti. Portarul clujenilor a ghicit colțul și a respins șutul modest executat de Mitrea. O altă mare ratare a craiovenilor, a fost cea din minutul 30, atunci când Rivaldinho, aflat în cădere, nu reușește să împingă mingea în plasă de lângă bară!

După câteva minute de la ratarea penalti-ului, mijlocașul clujenilor Ioan Filip, putea deschide scorul, după o neînțelegere la marginea careului între portarul Lazar și fundașul Screciu, mingea trimisă de Filip a trecut puțin pe lângă poarta goală.

În ultimul minut al timpului suplimentar al partidei, Alexandru Chipciu vede cartonașul roșu, părăsind terenul, pentru cumul de cartonașe galbene și va lipsi în meciul de Cupa României, pe care clujeni îl vor disputa joi în deplasare cu CSM Alexandria.

După rezultatul consemnat pe tabelă, U Craiova urcă pe locul 3 al clasamentului, cu 30 puncte, iar U Cluj ocupă locul 12, cu 17 puncte, cu un punct mai mult decât grupul de trei echipe clasate pe locurile 13, 14 și 15, Chindia, FCU Craiova și UTA Arad.

Declarația antrenorului echipei U Craiova, Mirel Rădoi, după victoria cu U Cluj

Antrenorul echipei U Craiova, Mirel Rădoi, a declarat după victoria cu U Cluj, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Este o victorie pe deplin meritată, chiar dacă și U Cluj a avut câteva situații, toate au plecat de la greșelile noastre. În prima repriză a fost acea nesincronizare între Screciu cu David Lazar. În prima repriză, ne-am apropiat de posesie de 80%, ocaziile au fost covârșitoare și mari, penalty. Dacă marcam la acel penalty, probabil că diferența de scor era mult mai mare, pentru că, U Cluj putea să riște mult mai repede.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

U Craiova învinge cu emoții Petrolul, scor 2-1, într-o partidă a etapei a 14-a din Superligă

 

Card image