logo logo
Fotbal flash

Valencia termină anul 2021, cu o înfrângere pe propriul teren, după partida cu Espanyol

01 Ianuarie 2022

 

Card image

Etapa a 19-a din LaLiga, a debutat în ultima zi a anului 2021, cu partida dintre Valencia și Espanyol, disputată la Valencia, pe Estadio de Mestalla, în prezența a 29,5 mii de spectatori și încheiată cu victoria echipei vizitatoare, scor 2-1. Succesul celor din Barcelona, a fost facilitat și de faptul că, din minutul 83, mijlocașul echipei Valencia, Hugo Duro, a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

Valencia a început bine jocul, reușind deschiderea scorului în minutul 51, prin Omar Alderete. Pe finalul partidei, al doilea cartonaș galben primit de Hugo Duro, a fost ca urmare a unui fault în careu și sancționat, în afara eliminării și cu lovitură de la 11 metri, transformată de Raul de Tomas, care este și golgheterul echipei Espanyol, cu 9 goluri.

Având un om în plus în teren, jucătorii echipei Valencia au forțat să înscrie și golul victoriei, lucru ce le-a și reușit, în minutul 88, prin Javi Puado. Victoria echipei Espanyol este meritată, așa cum arată și statisticile partidei, având o posesie superioară, 63/37 și a numărului ocaziilor de gol, 15/12.

După acest rezultat, Valencia rămâne cu 28 puncte și este situată cel puțin provizoriu pe locul 8, în vreme ce, Espanyol, cu 26 puncte, ocupă locul 9. În etapa următoare, Valencia va avea un meci destul de greu, la data de 9 ianuarie, în deplasare cu liderul clasamentului Real Madrid. Pe data de 10 ianuarie, etapa a 20-a, se va încheia cu partida dintre Espanyol și Elche.

Reacția antrenorului echipei Valencia, José Bordalás, la conferința de presă, după înfrângerea în fața Espanyol

Antrenorul echipei Valencia, José Bordalás, a declarat la conferința de presă, după înfrângerea cu 1-2 în fața Espanyol, conform site-ului oficial al clubului, următoarele: „Nu am de gând să comentez despre arbitraj. Nu am putut vedea încă penalty-ul, dar Hugo Duro îmi spune că atacantul advers l-a lovit din spate. Nu pot comenta. Am rămas cu o senzație foarte proastă după meci, căci am pierdut trei puncte după ce am controlat jocul cu scorul la 1-0. Am marcat golul, am crezut că avem lucrurile sub control și ne-a lipsit autoritatea. Ar fi trebuit să ne descurcăm cu ultimele minute și nu am făcut-o. Chiar și așa, am avut două ocazii, o bară transversală și șutul lui Maxi. E păcat. Astăzi aveam mari speranțe să obținem toate cele trei puncte.”

„Astăzi am avut mulți jucători cu probleme. Thierry a jucat din nou după 70 de zile, Piccini tocmai avusese Covid-19, Jesús Vázquez nu a putut rezista 90 de minute și aveam un copil cu puțină experiență, precum Koba, care tocmai scăpase de gripă. Acestea nu sunt scuze, dar echipa încearcă tot ce putem și vom merge cât de departe putem. Am făcut un pas înapoi, nu era în planurile noastre să pierdem, dar deja ne gândim la meciul de cupă”, a spus în încheiere José Bordalás.

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Reacție dură a lui Gheorghe Hagi, după eșecul echipei Farul în partida cu Sepsi

 

Card image