logo logo
Fotbal flash

Victorie chinuită obținută de FCSB cu Chindia, dintr-un penalti, la ultima fază a meciului

02 octombrie 2021

 

Card image

Vineri, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, Chindia Târgoviște s-a confruntat cu FCSB, într-o partidă a etapei a 11, la capătul căreia, victoria a revenit echipei bucureștene, cu scorul de 1-0, urmare a golului înscris de Constantin Budescu, dintr-un penalty, în minutul 90+5.

FCSB s-a chinuit mult să obțină victoria, mai ales că, din minutul 8, au evoluat în superioritate numerică, după ce arbitrul de centru Lucian Rusandu, l-a eliminat pe Kocic, la o fază în care se impunea cel mult un cartonaș galben.

Centralul partidei nu a judecat cu aceiași măsură și în minutul 45, atunci când fundașul echipei FCSB, Valentin Crețu, îl lovește în propriul careu, cu cotul în figură pe Popadiuc, fază la care se impunea acordarea cartonașului roșu și penalti.

În afara golului marcat de Budescu, ambele echipe au avut câte o bară, mai întâi a fost cea a lui Daniel Popa, din minutul 8, pentru Chindia și apoi în minutul 45+4, a lui Keșeru.

După acest rezultat, FCSB urcă cel puțin provizoriu pe locul 2 în clasament, cu 21 puncte, la egalitate cu FC Botoșani, care are un joc mai puțin disputat. Chindia Târgoviște ocupă locul 10, cu 13 puncte.

Declarația lui Emil Săndoi, antrenor Chindia, după partida cu FCSB

Antrenorul echipei Chindia, Emil Săndoi, a declarat la finalul pertidei cu FCSB, pentru televiziunea Digi, următoarele: „Nici nu știu dacă o să mă uit în curând la fazele din jocul de astăzi, pentru că, eu cred că s-au făcut niște greșeli, nu vreau să condamn pe nimeni. Totuși la cartonașul roșu pe care noi l-am primit, un jucător de-al nostru joacă mingea, este adevărat un joc periculos, dar el a încercat două procedee, unul după altul de alunecare. Nu a fost iuntensitatea atât de mare și în niciun caz, nu este intenție. Totuși să joci cu FCSB-ul și să lași o echipă în 10 oameni, din minutul 8, nu cred că se impunea acordarea cartonașului roșu. După aceea, a fost o fază cu Popadiuc, când este lovit intenționat cu cotul, acolo de ce nu se dă roșu?”

.

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Într-o partidă a etapei a 8-a, Farul învinge Academica, scor 5-0 și urcă pe locul 4

 

Card image