logo logo
Fotbal flash

Victorie clară a echipei Rapid, împotriva liderului campionatului CFR Cluj, scor 2-0

18 octombrie 2021

 

Card image

Duminică într-un joc din etapa a 12-a, al Ligii 1, Rapid a reușit o victorie importantă asupa liderului campionatului, CFR Cluj, cu scorul de 2-0. Prin înfrângerea echipei antrenate de Dan Petrescu, campionatul se relansează în partea superioară a clasamentului, cel mai mult se bucură echipele contracandidate la titlu.

Golurile echipei Rapid, au fost marcate de Adrian Bălan, în minutele 27 și 55, care a fost numit și omul meciului. Partida a fost una cel puțin echilibrată, dacă vedem statisticile, cu o posesie de 50/50 % și al raporturilor șuturilor pe poartă, 3/2 în favoarea echipei Rapid. Ocaziile mai clare de gol ale echipei CFR Cluj, au venit destul de târziu, în minutele 79 și 82, prin Deac și respectiv Cestor.

Jucătorii echipei Rapid au meritat victoria, au jucat cu determinare, au fost mai proaspeți pe tot parcursul jocului, in comparație cu jucătorii echipei CFR Cluj, care păreau că nu se sincronizează. Dan Petrescu a încercat toate variantele posibile, înlocuind-ul la pauză pe Alibec cu Debeljuh, apoi în minutul 62, a efectuat trei schimbări, iar efectul scontat nu s-a produs.

În etapa a 13-a, Dinamo va evolua pe propriul teren împotriva echipei Rapid, iar CFR Cluj, va întâlni acasă echipa Sepsi, o echipă care vrea să confirme sub conducerea de pe bancă a lui Cristiano Bergodi, după ce sâmbătă, Sepsi a înregistrat un eșec pe propriul teren cu FC Voluntari.

Reacții după victoria echipei Rapid cu CFR Cluj, scor 2-0

Antrenorul echipei Rapid, Mihai Iosif, a declarat după victoria cu CFR Cluj, la canalul TV Telekom Sport, următoarele: „Suntem fericiți, a fost un meci frumos, am stat foarte bine în teren. Am început bine din primele minute, am avut două ocazii și suntem fericiți cu toții, pentru că am învins echipa care conduce detașat în Liga 1. Mă consider un antrenor adaptabil, mă adaptez soluțiilor, încerc să mă adaptez, câteodată nu reușesc. Parcă îmi era și frică la 2-0, parcă îmi doream să rămână 1-0, dar astăzi ne-a ieșit totul. Nu cred că le-am oferit multe spații adversarului sau să-și creeze multe situații de gol. Astăzi ne-am motivat foarte bine, iar în meciurile cu miză, parcă avem o supramotivație.”

De partea cealaltă, antrenorul Dan Petrescu a declarat după înfrângerea cu Rapid, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Este clar că n-a fost cel mai bun meci al nostru, am intrat pe teren pe vârfuri, cum se spune. Nu am făcut lucrurile care au făcut CFR-ul mare, adică să luptăm, să stăm bine în teren și când nu faci lucrurile cum trebuie, la final ei ce meriți. Sunt surprins de ce s-a întâmplat, pentru că am avut 14 zile să ne pregătim foarte bine, am avut și un minicantonament de 5 zile, am avut două meciuri amicale. Echipa a arătat bine și la antrenamente și la amicale și iată că a venit meciul oficial și din păcate pentru toți, am arătat parcă invers, din tot ce am făcut în pregătire.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Victorie chinuită obținută de FCSB cu Chindia, dintr-un penalti, la ultima fază a meciului

 

Card image