logo logo
Fotbal flash

Victorie mare obținută de Rapid, în deplasare cu Hermannstadt, în lupta pentru un loc de play-off

15 octombrie 2022

 

Card image

Vineri la Mediaș, Hermannstadt Sibiu, în calitate de gazdă, a fost învinsă de Rapid, scor 2-0, într-un joc al penultimei etape a turului Superligii, urmare a golurilor înscrise de Emmers, minutul 75 și Dragoș Grigore, minutul 78.

Partida a fost una spectaculoasă, dinamică, în care Rapid s-a apărat cu calm, așteptând greșeala adversarului, până la primul gol de generic marcat de Emmers, cu călcâiul, în urma pasei lui Alex Ioniță. Greșeala apărătorilor echipei sibiene a fost deabia la golul al 2-lea înscris de Dragoș Grigore, cu o splendidă lovitură de cap.

În minutul 53, sibienii puteau deschide scorul, atunci când Bejan a deviat în stâlpul porții lui Moldovan. Portarul rapidist a apărat excelent, în special în minutul 46, când a reușit să-l blocheze pe Opruț, scăpat singur spre poartă.

După acest rezultat, Rapid își consolidează locul 2 în clasament, cu 28 puncte, iar Hermannstadt, ocupă locul 4. În ultima etapă a turului, Rapid va evolua vineri pe Giulești, împotriva echipei Farul, fiind considerat primul mare derby al campionatului, unde vom vedea la lucru, locurile 1 și 2. Hermannstadt va evolua sâmbătă în deplasare, cu FCU Craiova.

Declarația antrenorului echipei Rapid, Adi Mutu, după victoria cu Hermannstadt

După cele trei puncte obținute cu Hermannstadt, antrenorul echipei Rapid, Adi Mutu, a declarat la canalul TV Orange Sport, următoarele: „Trebuie să ne bucurăm că meciul ține 90 de minute. În meciul de astăzi, pe un teren greu, ne-a dezavantajat pentru că suntem o echipă de posesie. În multe momente, am aplicat un joc de luptă, pentru că asta cerea jocul în momentul respectiv. La urmă s-a terminat bine, știam că până la urmă trebuia să vină golul, am dominat tot meciul. Hermannstadt s-a bazat doar pe contraatac, încă din primul minut, fiind o echipă cu contraatacuri foarte periculoase, care atacă foarte bine spațiile cu jucătorii. Cred că este o victorie meritată. Emmers a făcut un joc extraordinar, cu o risipă de energie incredibilă, fiind un jucător care poate să acopere mai multe poziții.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Portugalia învinge Cehia în deplasare și urcă pe locul 1, în Liga A, grupa a 2-a

 

Card image