logo logo
Fotbal flash

Vinicius Junior, după victoria Realului cu Valencia: „Întreaga echipă a muncit din greu”

09 Ianuarie 2022

 

Card image

După eșecul din meciul disputat în a doua zi a acestui an, în deplasare cu Getafe, Real Madrid a jucat cu mai multă precauție, în partida din cadrul etapei a 20-a, disputată pe Santiago Bernabéu, în prezența a peste 40 mii de spectatori, împotriva echipei Valencia, obținând o victorie meritată, scor 4-1.

Karim Benzema și Vinicius Junior au fost autorii golurilor, pentru Real Madrid, în minutele 43 (pen); 88 și respectiv, minutele 52 și 61. Pentru Valencia, mijlocașul Goncalo Guedas, a marcat în minutul 76. Benzema și Vinicius se află și în fruntea clasamentului golgheterilor din LaLiga, cu 17 și repectiv 12 goluri.

Deschiderea scorului pentru madrileni, a fost parcă prefațată de bara lui Luka Modric, din minutul 41, după o acțiune energică a acestuia. Golul lui Goncalo Guedas, a fost precedat de ratarea penalti-ului executat tot de el, apoi urmărind mingea respinsă de portarul Thibaut Courtois, reia cu capul și marchează din acțiune.

Cu cele trei puncte obținute, Real Madrid continuă să ocupe prima poziție a clasamentului, având 49 puncte, urmată de Sevilla, cu 41 puncte, dar cu două meciuri mai puțin disputate. Valencia ocupă locul 9, cu 28 puncte.

La data de 12 ianuarie, Real Madrid se deplasează la Ryadh, pentru semifinala Super Cupei, unde se va confrunta cu Barcelona. Pe 13 ianuarie, în cealaltă semifinală, Atletico va întâlni Athletic Bilbao, tot la Riadh, ambele partide vor începe la orele 21:00. Finala Super Cupei va fi pe data de 16 ianuarie, începând cu orele 19:00.

Declarația atacantului echipei Real Madrid, Vinicius Junior, după succesul cu Valencia

După meciul câștigat cu Valencia, atacantul brazilian al echipei Real Madrid, Vinicius Junior, a declarat conform site-ului oficial al clubului madrilen, următoarele: „A fost un joc grozav de la început. Trebuie să continuăm în același mod. Astăzi am jucat foarte bine și trebuie să continuăm ca să putem câștiga mai mult în acest sezon. Sunt foarte încântat să revin ca să pot marca goluri, nu mai marcasem de patru meciuri, Întreaga echipă a muncit din greu și dacă Toni, Luka și Case joacă mereu așa, întotdeauna vom câștiga. Astăzi au jucat grozav și am câștigat din nou.”

„Trebuie să continui să muncesc din greu și să mă perfecționez pentru a realiza lucruri grozave în acest sezon și pentru mulți ani de acum înainte la Madrid. Întotdeauna voi da totul pentru a ajuta echipa. Este o bucurie extraordinară să joc la Madrid. Este un vis pentru mine să joc la Bernabéu cu oamenii care îmi strigă numele și vreau să pot experimenta asta mult timp, pentru a fi ca legendele clubului. M-am antrenat în fiecare zi, iar încrederea pe care mi-o oferă toată lumea este atât de importantă pentru mine”, a spus în încheiere Vinicius Junior.

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Gheorghe Hagi, îl apreciază pe Adi Mutu, privitor la preluarea postului de antrenor al Naționalei

 

Card image