logo logo
Fotbal flash

West Ham întoarce rezultatul și câștigă partida cu FCSB din grupele Conference League

09 septembrie 2022

 

Card image

Joi, pe London Stadium, într-o partidă din grupa B a Conference League, dintre West Ham și FCSB, disputată pe o ploaie intensă și cu tribunele pline, victoria a revenit formației gazde, cu scorul de 3-1. Partida a fost pe cale să nu se dispute, datorită decesului Reginei Marii Britanii, Elisabeta a II-a, anunțată cu câteva ore înainte de Casa Regală, iar după consultări între delegații oficiali ai UEFA și Federației de Fotbal a Angliei, partida a început la ora fixată, cu minutul de reculegere.

Pentru FCSB, a marcat Andrei Cordea 34', iar golurile formației londoneze, au fost marcate de Jarrod Bowen 69' (pen); Emerson 74' și Michail Antonio 90'. Până la golul egalizator din penalti, FCSB a fost la conducerea partidei, iar după aceea, fotbaliști condușii de pe bancă de Nicolae Dică, au cedat terenul, permițând gazdelor să mai marcheze de două ori.

De la FCSB, am putut remarca jocul bun prestat de Andrei Cordea, Darius Olaru, Florinel Coman și Joyskim Dawa, iar după efectuarea schimbărilor, începând cu minutul 70, cei intrați, David Miculescu, Octavian Popescu, Denis Haruț, nu au adus acea prospețime necesară a jocului. În tribunele stadionului, au fost prezenți câteva mii de suporteri români, care au încurașat echipa FCSB, marea majoritate dintre ei, își desfășoară activitatea profesională pe teritoriul Regatului Unit.

Săptămâna viitoare, FCSB va evolua joi pe Arena Națională, în etapa a 2-a, din grupa B a Conference League, cu Anderlecht, începând cu orele 22:00. Tot în aceiași zi, CFR Cluj, care face parte din grupa G, va evolua la Cluj cu Sivasspor. Reamintim că joi, CFR Cluj a jucat în deplasare cu formația din Macedonia de Nord, Ballkani, partida terminând-use la egalitate, scor 1-1.

Declarația antrenorului FCSB, Nicolae Dică, după eșecul cu West Ham

Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a declarat după eșecul cu West Ham, la canalul TV Pro Arena, următoarele: „Păcat că am făcut cadou, în minutul 70, acel penalti. Până atunci, am făcut un joc foarte bun, unde defensiv am stat foarte bine. Și-au creat câteva oportunități în prima repriză, dar și noi ne-am creat ocazii, am avut și un gol marcat. A doaua repriză, am început-o foarte bine, am avut câteva oportunități. Până la acel penalty, ei nu și-au creat nicio ocazie de a marca. După penalty, cu valoarea care o au, cu suporterii, au venit peste noi și au reușit să ne mai marcheze două goluri. Noi n-am reușit să le mai punem probleme.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

După un meci echilibrat, Rapid învinge la limită UTA și trece pe primul loc în clasament

 

Card image